ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ


Παραγωγή φυσικού σαπουνιού!

 



Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο που σου μαθαίνει βήμα - βήμα την παραγωγή του δικού σου σαπουνιού. Όλο και περισσότερος κόσμος, έχει στραφεί πλέον στην παρασκευή σπιτικών σκευασμάτων, που πάνω από όλα είναι δικά μας δημιουργήματα και απολύτως φυσικά. Για να ξέρουμε τι ακριβώς βάζουμε επάνω μας! Μπορεί να παρακολούθησα τα μαθήματά της στο Πείραμα αλλά… δεν κρατούσα σημειώσεις… Πληροφορίες στα τηλέφωνα της συγγραφέως.




Η καλή ψυχική και σωματική υγεία εξασφαλίζεται από τις ίδιες τις δυνάμεις του ανθρώπου.


Η ομοιοπαθητική, η φυτοθεραπεία, η αρωματοθεραπεία, η γεμμοθεραπείαμ η ομοιοδίαιτα και το σύνολο των εναλλακτικών θεραπειών έρχονται να υποστηρίξουν την ανθρώπινη δύναμη διασφαλίζοντας την υγεία και την ισορροπία του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος.
Παράλληλα, η χρήση φυσικών καλλυντικών που παράγονται σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός βελτιώνουν την εικόνα του προς τον εαυτό του και προς τους άλλους.

Άλλη μια φυσική παραγωγή. Αυτή τη φορά οδοντόκρεμα, χωρίς χημικά και χρωστικές, δημιούργημα από δυο καλές φίλες φαρμακοποιούς. Η διαφορά είναι αισθητή. Την δοκίμασα και το διαπίστωσα. Με αιθέριο έλαιο basilic για φυσική λεύκανση των δοντιών και για την καταπολέμηση της κακοσμίας.  www.angelline.gr


2 σχόλια:

Claire D. T είπε...

Το βιβλίο αυτό θα ήθελα να το διαβάσω :)

Unknown είπε...

geia sou koukla!
molis brika to blog sou,polu wraio!!
tha ithela kai egw na to diabasw to biblio!
perna kai esy an theleis apo to blog mou!
filakiaa

www.fashionrailways.com